Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

χριστιανικος φασισμος

Απόστολος Αμυράς
Οδηγός προστασίας των Ελλήνων από την χριστιανική προπαγάνδα.

Επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών μας συνόρων.

Πρέπει παση θυσία να επεκτείνουμε τα ιδεολογικά και πολιτιστικά μας σύνορα. Αυτό που γίνεται τώρα μέσα στην Ελλάδα είναι μάχη στα πολιτιστικά σύνορα Ελληνισμού-ιουδαϊσμού.

Οι Σακέτος, Γεωργαλάς,Σία έχουν ανέβει στις πλάτες μας και φωνάζουν με το μαστίγιο: «Εμπρός Έλληνες, να επεκτείνουμε τα ιδεολογικά σύνορα του ιουδαϊσμού.

Εμπρός, να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από την ορθοδοξία.

Να τσακίσουμε τους χριστιανούς φασίστες.

Όποιος πολεμά την Εθνική μας Θρησκεία πολεμά το Έθνος, τον Ελληνισμό και όλους τους Έλληνες.

Όποιος πολεμά την Εθνική μας Θρησκεία είναι προδότης, άπατρις, γραικύλος.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβoμαστε την ορθοδοξία. Είναι δειλή. Κοιτάξτε την πώς συμπεριφέρεται έναντι των μουσουλμάνων και των εβραίων. Σκύβει το κεφάλι μπροστά τους σαν δούλος.

Παρατηρείστε τους διαφόρους Γεωργαλάδες, Μεταλληνούς, Σακέτους, Μισύρηδες, Χριστόδουλους & Σια: παριστάνουν τους δυνατούς και απειλούν τους Έλληνες στο θρήσκευμα αλλά δεν τολμούν να ψελλίσουν ούτε μία λέξη κατά του επερχομένου Ισλάμ. Δεν τολμούν να γράψουν ούτε μία λέξη, ούτε μια αντι-μουσουλμανική πραγματεία. Ακούσατε ποτέ τον Χριστόδουλο, τον Μισύρη και τον Σακέτο να επιτίθωνται κατά του Ισλάμ; Πού να βρούν το κουράγιο τα ανθρωπάκια; Τους φοβούνται, είναι δειλοί μέχρι αηδίας. Απλώς εμείς δεν ήμασταν επιθετικοί και ωργανωμένοι μέχρι τώρα όπως είναι το Ισλάμ. Γι’ αυτό έχουν αποθρασυνθεί.

Καμμία ηθική αναστολή στον αγώνα κατά του χριστιανισμού.

Δεν πρέπει να έχουμε καμμία ηθική αναστολή εναντίον των χριστιανών φασιστών, δεν είναι Έλληνες. Εάν ο Κ.Πλεύρης ήταν Έλληνας θα δίδασκε στα εβραιόπουλα ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι είναι οι συνεχιστές των ταλμουδιστών ραββίνων και όχι να διδάσκει τα ελληνόπουλα ότι οι Πατέρες του χριστιανισμού, είναι οι συνεχιστές των φιλοσόφων μας.

Εάν ο Α. Σακέτος ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι μέσα στην κοσμογονία του Ησιόδου ανακαλύπτουν τον εβραϊσμό τους, ότι μέσα στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία θα νιώσουν εβραίοι και όχι να διδάσκει τους Έλληνες ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη και μέσα από τον χριστιανισμό γινόμαστε Έλληνες.

Εάν ο Γ. Γεωργαλάς ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν στον Γιαχβέ και να πιστεύουν όπως οι άλλοι εβραίοι στον Δία γιατί αλλιώς το Ισραήλ θα διχαστεί. Καί όχι να φοβίζει τους Έλληνες με το να τους λέει, ότι εάν επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία, θα διχαστούν.

Εάν ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης ήταν Έλληνας θα δίδασκε στα εβραιόπουλα ότι ο Αριστοτέλης είναι ο αληθινός τους προφήτης, και όχι να διδάσκει τα ελληνόπουλα ότι ο αληθινός τους προφήτης είναι ο Μωϋσής.

Εάν ο Α. Γεωργιάδης ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι ο Ελληνισμός είναι η συνέχεια του εβραϊσμού , ότι ο Ελληνισμός έσωσε τον εβραϊσμό και όχι να λέει στους Έλληνες ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό.

Αυτοί οι εβραιόδουλοι βυζαντινολάτρεις αντί να προσπαθούν να επεκτείνουν τα ιδεολογικά και πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού μέσα στο Ισραήλ προσπαθούν με μανία να διατηρήσουν και αν μπορούν να επεκτείνουν τα σύνορα του ιουδαϊσμού μέσα στην Ελλάδα. Δηλαδή αντί να χρησιμοποιούν όλα τα τεχνάσματα που αναλύσαμε σε αυτό το βιβλίο για να εξελληνίσουν τους Εβραίους βάζουν κάτω το μυαλό τους και σκέφτονται τεχνάσματα για να εξιουδαΐσουν τους Έλληνες.

Αντί να διδάσκουν τους εβραίους ότι ο Δίας είναι ο μόνος αληθινός θεός και ότι οι εβραίοι προφήτες ήταν προ Διός Δωδεκαθεϊστές, διδάσκουν τους Έλληνες ότι ο Γιαχβέ είναι ο μοναδικός θεός μαζί με τον υιό του Τζεσουά, και ότι οι Έλληνες σοφοί ήταν προ χριστού χριστιανοί.

Αντί να επεκτείνουν την Εθνική Θρησκεία των Ελλήνων μέσα στο Ισραήλ, αγωνίζονται να διαδοθεί και να επικρατήσει η εθνική θρησκεία των εβραίων μέσα στην Ελλάδα. Γίνονται εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και διανομείς ιουδαϊκών ρυπογόνων δοξασιών. Και νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε ατιμώρητους να διαδίδουν την εγκληματογόνο και εθνοκτόνο ιδεολογία τους.

Όλοι οι χριστιανοί πολύ γρήγορα θα επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία.

Μερικοί χριστιανοί που θα διαβάσουν το βιβλίο μας ίσως να βγάλουν το λανθασμένο συμπέρασμα ότι θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς βίαιες μεθόδους όπως ο χριστιανισμός για να τους επαναφέρουμε στην Εθνική μας Θρησκεία. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καμμία βίαια μέθοδο. Πολλοί χριστιανοί γίνονται από μόνοι τους Έλληνες χωρίς να τους κάνουμε προσηλυτισμό. Ερχόμενοι σε επαφή με τα κείμενα της αρχαίας γραμματείας, βλέποντας, έστω και σπασμένα, αγάλματα και ναούς γίνονται λίγο-λίγο Έλληνες στο θρήσκευμα.

Ήδη πολλοί Έλληνες τρώγουν με αρχαιοελληνικές συνταγές. Άλλοι συνθέτουν αρχαία ελληνική μουσική. Πολλά ελληνόπουλα αθλούμενα θαυμάζουν τους αρχαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Πολλοί γονείς δεν δίνουν στα παιδιά τους τα χριστιανικά ονόματα των δικών τους γονέων αλλά δίνουν αρχαιοελληνικά. Γίνονται επιδείξεις μόδας με αρχαία ενδυμασία. Τα θέατρα παίζουν αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες. Το Χόλυγουντ ετοιμάζει ταινία για την μάχη των Θερμοπυλών. Με λίγα λόγια η Ελληνική Θρησκεία εισβάλλει από παντού. Από άπειρες εισόδους. Η ορθοδοξία δεν μπορεί να τις φράξει όλες. Ο χριστιανικός Τιτανικός μπάζει από παντού νερά και σε λίγο θα πάει στον βυθό της ιστορίας.

Η δυσαρέσκεια του αρχιμανδρίτη που αναφέραμε στο Δ’ κεφάλαιο για τα ΕΛΤΑ που έχουν έμβλημα τον Ερμή αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι ο παπάς ξέρει αυτό που ξέρουμε και εμείς: ότι το σύμβολο του Ερμή στα ΕΛΤΑ θυμίζει στους Έλληνες την Θρησκεία τους. Οι παπάδες θα πρέπει να αφανίσουν όλο τον Ελληνισμό για να μην θυμίζει στους Έλληνες τους Θεούς των.

Από την ημέρα που επετράπη στα σχολεία να διδάσκωνται τα μαθηματικά και η ιατρική ήδη ο χριστιανισμός άρχισε να καταρρέει. Γιατί; Μα γιατί απλούστατα για να επικρατήσει ο χριστιανισμος επέβαλλε την τέλεια αποβλάκωση. Το πλήρες σκότος. Απηγόρευσε τα μαθηματικά και την ιατρική ως δήθεν σατανικές ασχολίες. Από την στιγμή που Έλληνες άρχισαν να επαναδιδάσκωνται επιστήμες όπως τα μαθηματικά, που τα είχαν απογορεύσει οι παπάδες επί 15 αιώνες, το έκτρωμα που λέγεται χριστιανισμός πνέει τα λοίσθια. Γιατί χριστιανισμός και επιστήμη δεν συμβαδίζουν. Και αντίστροφα, αρχαίο Θέατρο, μουσική, μαθηματικά, ζωγραφική, ιατρική, αθλητισμός κτλ, όχι απλώς συμβαδίζουν αλλά επήγασαν από την Εθνική μας Θρησκεία.

Δεν μπορούν λοιπόν οι χριστιανοί να κάνουν τίποτε για να αποφύγουν την επανελλήνισή τους(εκτός και αν απαγορεύσουν πάλι τα μαθηματικά και την ιατρική επιστήμη...). Δεν μπορούν να αποφύγουν την επαναφορά τους στην Εθνική μας Θρησκεία. Από την στιγμή που βλέπουν αρχαίο θέατρο κάποια στιγμή θα αγαπήσουν τους Πατρώους Θεούς. Από την στιγμή που μαθαίνουν Ευκλείδιο γεωμετρία, από την στιγμή που διαβάζουν Ελληνική φιλοσοφία, από την στιγμή που θαυμάζουν τα Ελληνικά αριστουργήματα γλυπτικής, κάποια στιγμή θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Δεν μπορούν να το αποφύγουν.

Από την στιγμή που μιλούν την θεία Ελληνική γλώσσα, την δοσμένη από τους Πατρώους Θεούς μας κάποια ημέρα, αργά ή γρήγορα θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Οι Θεοί μας είναι τόσο ισχυροί που χωρίς να κάνουν θαύματα και να στέλνουν θεϊκά σημάδια τους μαγνητίζουν και τους φέρνουν κοντά τους. Όποιος χριστιανός ονομάζεται Αχιλλέας, Μιλτιάδης, Αθηνά, Καλλιόπη αργά ή γρήγορα θα έρθει κοντά στους Θεούς που θα τον περιμένουν με στοργή.

Τα πάντα στον Ελληνικό Πολιτισμό συνδέονται με την Εθνική μας Θρησκεία. Εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα το μόνον που έχουμε να κάνουμε είναι να διαδώσουμε τον πολιτισμό μας και αυτομάτως, χωρίς προσπάθεια από την πλευρά μας θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Ωρισμένα άτομα τύπου Α. Γεωργιάδη που διαφημίζουν την κλασσική γραμματεία μαζί με τον χριστιανισμό το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν λίγο την επιστροφή τους στην Εθνική Θρησκεία. Νομίζουν ότι σκάβουν το λάκκο τον δικό μας αλλά στο τέλος αυτοί θα πέσουν μέσα. Όσοι χριστιανοί Ιντιάνα Τζόουνς «σκάβουν» στην αρχαία Ελλάδα για να ανακαλύψουν χριστιανισμό, στο τέλος, χωρίς να το καταλάβουν θα τους καταπιεί ο γιγαντιαίος Ελληνικός πολιτισμός. Γι’ αυτό ας μην αντιστέκονται. Θα κάνουμε το καθήκον μας και πρέπει να φροντίσουν να μας διευκολύνουν στο έργο της επανελληνοποιήσεως του λαού μας. Να αφήσουν οι χριστιανοί δημαγωγοί τις ανοησίες περί ραββίνου Τζεσουά και να κοιτάξουν να μάθουν στα παιδιά σας να λατρεύουν τους Πατρώους Θεούς, για να ξεφύγει η χώρα μας από την μιζέρια και τον ραγιαδισμό.

Τί είναι ο Xριστιανισμός.

Να χαρακτεί βαθιά μέσα στο μυαλό μας: Ο χριστιανισμός είναι μια τεχνολογία υποδουλώσεως ψυχών και συνειδήσεων και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, με ψυχοτεχνικά αντίμετρα. Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο φανατισμένος χριστιανικός όχλος ούτε η αμάθειά του. Αρκεί να μάθουμε πώς μπορούμε να χειραγωγούμε ένα χριστιανικό όχλο.

Ο χριστιανισμός είναι μια σατανική αίρεση, είναι αιμοσταγής και αιμοδιψής. Θέλει να πίνει το αίμα των λαών που κατακτά. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε αμείλικτοι εναντίον του. Να μην έχουμε καμμία ηθική αναστολή. Η πατρίδα και ο Ελληνισμός στηρίζονται σε μας.

Δεν πρέπει να αφήνουμε να εκλαμβάνωνται ως πατριώτες, βυζαντιλάτρεις τύπου Κ. Πλεύρη και Γ. Καρατζαφέρη που θέλουν να αναβιώσουν την αιμοσταγή βυζαντινή αυτοκρατορία.

Ο χριστιανισμός λειτουργεί σαν τον ιό του AIDS. Εισβάλλει στον εθνικό κορμό, τον κατατρώγει και χρησιμοποιεί τα θρεπτικά του συστατικά για να μεταδώσει την θανατηφόρο αρρώστια του και σε άλλα έθνη. Ο ιός του AIDS καταστρέφει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και μετά ο οργανισμός μπορεί να πεθάνει από ένα απλό συνάχι. Έτσι και ο χριστιανισμός, καταστρέφει το αμυντικό(=πολιτιστικό) σύστημα του έθνους οπότε οργιάζουν μέσα σε αυτό κάθε είδους διεθνιστικές εθνοκτόνες αιρέσεις. Δυστυχώς οι επιστήμονες και οι φιλόσοφοί μας δεν εργάστηκαν επιμελώς στα εργαστήριά τους για να βρούν το αντίδοτο κατά της εθνοκτόνου χριστιανικής νόσου. Το βάρος πέφτει σε μας τους νέους Έλληνες να εργαστούμε σκληρά στα πνευματικά μας εργαστήρια για να εφεύρουμε θεραπευτικές μεθόδους του Ελληνικού έθνους από τον χριστιανισμό.

Είναι βασικό να καταλάβουν οι Έλληνες ότι πρέπει να σταματήσουν να κλαψουρίζουν για τις σφαγές των χριστιανών. Ούτε και να διαμαρτύρονται με στείρο τρόπο, δηλαδή σαν να μην μπορεί να ανατραπεί η σημερινή κατάστασις. Ηττηθήκαμε γιατί δεν είχαμε μελετήσει καλά τις ψυχολογικές και τις στρατιωτικές τεχνικές του αντιπάλου μας. Δεν είχαμε οργάνωση και ιεραρχία, δεν μελετήσαμε καλά την τακτική και την στρατηγική του αντιπάλου. Τώρα το ζήτημα είναι να μελετήσουμε τις τεχνικές προσηλυτισμού που χρησιμοποιούν, να αρπάξουμε τα συνθήματα τους περί ειδωλολατρείας και να τα στρέψουμε εναντίον τους. Και πάνω απ’ όλα να μήν έχουμε ηθικές αναστολές στον αγώνα κατά του χριστιανισμού. Αυτό θέλουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, να μας κάνουν να αισθανώμαστε ένοχοι αν τους πολεμήσουμε.

Σε έναν πόλεμο αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη με οποιοδήποτε μέσον. Και μείς αγωνιζόμαστε για τον πιό ευγενή και ύψιστο σκοπό. Την απελευθέρωση της χώρας μας από τον ιουδαιοχριστιανισμό. Δεν επιτρέπονται δειλίες και ηθικοσυναισθηματικές αναστολές. Δεν επιτρέπεται να καλύπτουν ωρισμένοι την δειλία και την οκνηρία τους κάτω από ψευτοσοφιστείες του τύπου «εμείς δεν θα γίνουμε σαν τους χριστιανούς», «δεν θα χρησιμοποίησουμε τις μεθόδους τους». Να όμως που οι χριστιανοί παπάδες έκαναν πολλούς Έλληνες σαν τα πρόβατα.

Θα μας πουν ωρισμένοι ότι προσπαθείτε να χρεώσετε σε όλους τους χριστιανούς τα εγκλήματα που έκαναν λίγοι φανατικοί. Απαντούμε: προσπαθείτε να πιστώσετε σε όλους τους χριστιανούς τα καλά που έκαναν λίγοι ελληνοχριστιανοί.

Προσοχή: οι ρασοφορεμένοι ανθέλληνες μαζί με τους βυζαντινολάτρεις ονειρεύονται την αναβίωση του βυζαντίου. Θέλουν πάλι να κάψουν τα βιβλία μας, να γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει από τους ναούς μας ύστερα από την χιλιόχρονη βυζαντινή λαίλαπα και να μας σφάξουν όπως έκαναν τότε.

Επειδή τώρα δεν μπορούν να το πούν ωμά βρήκαν μια έξυπνη μέθοδο: μας πωλούν «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό». Μας αποκοιμίζουν τώρα με ομιλίες για τον Αριστοτέλη και τον Ηράκλειτο. Δεν λέγουν ανοικτά όπως παλαιότερα ότι οι φιλόσοφοί μας είναι ειδωλολάτρες και άνθρωποι του σατανά. Όταν δυναμώσουν θα το πούν και τότε θα μας εξοντώσουν. Θα τους αφήσουμε; Όχι, πρέπει να τσακίσουμε αυτούς τους φασίστες που θέλουν να αναβιώσουν την βυζαντινή πανούκλα. Είναι χειρότεροι από τους Ναζί. Πρέπει να τους σταματήσουμε πριν να είναι αργά, πριν αρχίσουν να ανάβουν φωτιές και να μας καίνε ζωντανούς. Δεν χρειάζεται να ξαναπάθουμε τα ίδια για να ξυπνήσουμε και να ενεργοποιηθούμε.

Προσοχή: οι ρασοφορεμένοι στραγγαλιστές του Ελληνισμού φόρεσαν το προσωπείο του Σωκράτους, του Αριστοτέλους και του Δημοκρίτου. Αφού τους χλεύαζαν μέχρι χθές, αφού δολοφόνησαν τους μαθητές τους, τώρα έγιναν δήθεν υπερασπιστές της αρχαίας μας κληρονομιάς. Οι χθεσινοί φονιάδες του Ελληνισμού παριστάνουν τους σημερινούς σωτήρες του Ελληνισμού. Αυτοί που έκαψαν το 99% της αρχαίας γραμματείας θριαμβολογούν ότι έσωσαν το 1%. Όσο πιο δυνατά φωνάζουν ότι είναι Έλληνες τόσο ψεύτες είναι.

Η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων είναι χίλιες φορές πιο επικίνδυνη από την ιουδαϊκή αίρεση των μαρτύρων του Ιεχωβά. Η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού γιατί είναι καμουφλαρισμένη. Οι άλλες αιρέσεις δεν προπαγανδίζουν ότι ενσαρκώνουν/συνεχίζουν/προέρχονται από τον Ελληνισμό, μόνον αυτή το κάνει. Γι’ αυτό έχει παραπλανήσει πολλούς πατριώτες.

Στόχος μας: να μετατρέψουμε εμείς τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη σε κύρηκα της Εθνικής Θρησκείας, όχι ο κ. Παρασκευαΐδης τους Έλληνες σε προπαγανδιστές τους ιουδαιοχριστιανισμού. Να μετατρέψουμε εμείς τον κ. Πλεύρη σε προπαγανδιστή της ελευθερίας των Ελλήνων από τους βυζαντινούς ρασοφόρους όχι να μας μετατρέψει αυτός σε προπαγανδιστές του μισελληνικού βυζαντίου. Οι στόχοι μας θα πρέπει να είναι υψηλοί. Να κάνουμε τους παπάδες λάτρεις της Ελληνικής Θρησκείας. Εκεί θα φανεί η διαφωτιστική μας ικανότητα. Να κάνουμε τον κ. Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη να προσκυνήσει τον Δία. Μέχρι τώρα καταφέρνει ο Χριστόδουλος το αντίστροφο, να προσκυνούν οι Έλληνες τον Ιεχωβά. Αλλά εδώ θα δείξουμε την ικανότητά μας. Οι Θεοί μας, μάς έχουν προικήσει με υπεράνθρωπες ικανότητες και αντοχή. Αρκεί να κάνουμε χρήση αυτών των δυνατοτήτων και μία μέρα το θαύμα θα γίνει: οι παπάδες των ορθοδόξων θα υποταχθούν στους Πατρώους Θεούς μας αναγνωρίζοντας την πλάνη τους και ζητώντας συγγνώμη για τα εγκλήματά τους.

Να θυμούνται όλοι οι Έλληνες ότι για να σωθεί η πατρίδα πρέπει να ανακηρυχθεί η Θρησκεία μας σε επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους. Για να σταματήσει ο διχασμός πρέπει όλοι οι Έλληνες να επιστρέψουν στην Εθνική τους Θρησκεία. Εάν δεν ενωθούμε κάτω από την προστασία της Εθνικής μας Θρησκείας θα αφανιστούμε ως φυλή. Μόνον εάν απελευθερωθούμε από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων θα σωθεί η Ελλάς από την λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως.Εμπρός, όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος και της ανθρωπότητος απο το σκοτάδι του χριστιανισμού.


Απόστολος Αμυράς. Email: mail to:apostolos10@hotmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να σχολιάσω το κείμενο γραμμή προς γραμμή... άλλα δεν θα το κάνω.
Γράμματα ανθρώπου χαμένου στην μετάφραση. Εκτός από κατηγορίες δεν διάβασα κάτι που να με πείσει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΛΑ!